Vi har personalverktyget som förenklar

Registrera ett konto för din verksamhet och testa gratis med upp till fem egna anställda. Du kan själv enkelt uppgradera om du vill utöka antalet anställda samt vill boka någon av våra tillgängliga och betygsatta Gigsters.

Vi finns av en anledning, enkelhet.

Vårt mål med Gignation är att förenkla din hantering av personal. Vi arbetar i en egenutvecklad plattform där du som uppdragsgivare kan skicka ut ett uppdrag som behöver tillsättas, få svar om vem som vill ha det, samt göra bokningen direkt i samma plattform. Här har du möjlighet att hantera din befintliga personal, men även att komplettera med Gigsters som är kopplade till Gignation.

Såhär enkelt är det

usp

Skapa ett konto

Att skapa ett företagskonto är helt gratis såklart. Det tar max en minut. Du kan senare även lägga till möjligheten att boka våra Gigsters.

usp

Lägg in din personal

Det är enkelt att bjuda in din personal som notifieras och får sin egen profil och inloggning. De anger enkelt sin tillgänglighet.

usp

Skapa uppdrag

Skapa och schemalägg tillgängliga jobbuppdrag. För varje uppdrag väljer du till vem eller vilka du vill erbjuda möjligheten. Du får automatiskt återkoppling när personal har tackat ja.