Vad är Gignation?

Gignation digitaliserar förmedlingen av tidsbegränsade uppdrag inom flera branscher. Vi är bland annat verksamma inom skolverksamheter, restauranger och annan servicenäring. Vi utvecklar digitala plattformar som gör det enkelt att matcha tillgänglig kompetens med företagens behov.

Gignations syfte

Gignation startades efter egna erfarenheter av rekrytering och kompetensförsörjning. På en arbetsmarknad där strukturer och gamla sanningar utmanas, blir det allt viktigare att få jobba med det man brinner för och på sina egna villkor. Att få utvecklas och utmanas. Att kunna anpassa sitt arbete efter sin livssituation, och inte tvärtom.

Det ställs nya krav på arbetsgivare, som behöver anpassa sin strategi och sitt ledarskap för att attrahera den kompetens man behöver. Det råder allt större brist på tillgänglig arbetskraft. Dessutom väljer färre personer att binda upp sig i en anställning, vilket gör det ännu viktigare att komplettera gamla modeller för kompetensförsörjning genom att arbeta med resursdelning och kompetensnätverk.

Gignation vill lösa de utmaningar vi ser, både för företag och organisationer som behöver arbetskraft, och för kompetenta medarbetare som vill bidra genom tidsbegränsade uppdrag. Vår plattform effektiviserar hur företag och offentliga huvudmän säkrar sitt kompetensbehov, sätter fler personer i arbete med det de brinner för, och bidrar till en friare, öppnare och mer hållbar arbetsmarknad.

Idag är vi ett dotterbolag inom OnePartnerGroup, ett av Sveriges snabbast växande företag inom bemanning och rekrytering, som med lokal förankring och kontor på över 50 platser runt om i Sverige, alltid finns nära dig.

Varför gignation?

Gigster

usp

Få in en fot

Studerande, arbetslös eller ny i arbetslivet? På Gignation kommer du igång direkt med att samla erfarenheter, knyta kontakter och tjäna pengar.

usp

Njut av friheten

Som gigster har du mer flexibilitet och kontroll i din karriär. Bestäm själv när och hur mycket du vill jobba.

usp

Känn dig trygg

Ägna dig åt det du är bäst på. Gignation ser till att du alltid arbetar under avtal och får betalt i tid för genomfört arbete.

usp

Hitta gemenskap

Hitta gemenskap med andra gigsters och få värdefulla erfarenheter från många olika arbetsplatser

usp

Utveckla dina talanger

Ta många och varierande uppdrag. Jobba i många olika konstellationer. På så vis utvecklas du fortare.

usp

Väx som egenföretagare

Bygg din profil, ditt omdöme och din portfolio på Gignation. Då bygger du samtidigt en aktiv och stimulerande karriär.

Företag och organisationer

usp

Kom igång snabbt

Kom igång snabbt Vi gör det lätt för dig att söka efter och bjuda in gigsters till uppdrag i din verksamhet. Samla ihop ditt perfekta team på kort varsel och kom igång direkt.

usp

Hitta den bästa kompetensen

Välj från en stor talangpool för att hitta just den kompetens som din verksamhet behöver.

usp

Sköt all projektadministration på ett ställe

Slipp femton bollar i luften, resultatlösa telefonsamtal och långa emailkedjor. Gignation hjälper dig jobba effektivare genom att samla allt på ett ställe: sökning, matchning, kommunikation och betalning.

usp

Många gigsters, en faktura

På Gignations plattform får du som verksamhetschef en total överblick över kostnader och fakturering för dina tidsbegränsade uppdrag.

usp

Fatta trygga beslut

Gignation gör samarbeten trygga för både frilansare och företag. Anlita gigsters baserat på portfolio och omdömen, och betala bara för godkänt arbete.

usp

Bli en attraktivare arbetsgivare

Det ställer krav på ledarskap och organisation att jobba effektivt med tillfällig arbetskraft. Genom att använda Gignation slipar du dessa färdigheter och blir en allmänt attraktivare arbetsgivare.

Jag vill testa!

Det är helt gratis att skapa ett företagskonto om du vill testa och se hur plattformen och mobilappen fungerar. Du kan själv enkelt uppgradera efter behov eller om du vill boka någon av våra tillgängliga och betygsatta vikarier.